Pages

Categories

Search

 

INICI

Sol.licitud de plaça per al curs 2016-2017. Cal que la presenteu mitjançant la Intranet. Cada dia es van produint admissions, per la qual cosa us recomanem que consulteu diàriament si heu estat admesos. El termini per a confirmar si voleu la plaça és d’una setmana a partir de la data de l’admissió.

PRESENTACIÓ

Us donem la benvinguda a la pàgina oficial dels Col·legis Major Penyafort-Montserrat i Ramon Llull de la Universitat de Barcelona.

Els nostres centres ofereixen allotjament i pensió completa tots els dies de la setmana. Sempre pendents de la formació extraacadèmica, fomentem activitats entre els col·legials depenent de les seves necessitats: esports, música, ball, teatre, idiomes, conferències, taules rodones. Això es tradueix en una integració contínua de tots i en la creació d’uns forts llaços d’amistat que són vigents durant tota la vida.

Cada any viuen als centres prop de 700 estudiants. Les nostres instal·lacions estan ubicades entre les diferents facultats de les Universitats de Barcelona, i el nostre personal està disponible les 24 hores del dia.

Creiem que el lloc escollit per viure al llarg de l’etapa universitària pot marcar la diferència: els col·legis majors són una comunitat que transcendeix el temps i l’espai, un grup d’extraordinari talent, transgeneracional, multidisciplinari i cooperatiu, lligat per uns vincles intangibles. Podeu copsar aquest esperit a l’apartat ALUMNI o llegint el blog dels col·legials.

El bon rendiment acadèmic és condició necessària per a l’admissió i per a la permanència. També promovem la inserció al món laboral mitjançant la nostra xarxa d’antics col·legials i mentors, que ofereixen pràctiques i tutoritzen treballs de final de grau.

Durant l’estiu oferim les nostres habitacions als visitants de la ciutat, transformant l’escola en una residència que procura atendre les necessitats d’allotjament i manutenció.

NOTÍCIES

AGENDALeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>