Pages

Categories

Search

 

INICI

PRESENTACIÓ

Us donem la benvinguda a la pàgina oficial dels Col·legis Major Penyafort-Montserrat i Ramon Llull de la Universitat de Barcelona.

Tenim la certesa que el lloc escollit per viure al llarg de l’etapa universitària marca la diferència, i cada any ens avalen prop de 700 estudiants. Les nostres instal·lacions estan ubicades entre les diferents facultats universitats de Barcelona, i el nostre personal està disponible les 24 hores del dia.

Els centres ofereixen allotjament i pensió completa tots els dies de la setmana als estudiants que hi viuen. Sempre pendents de la formació extraacadèmica, fomentem activitats entre els residents depenent de les seves necessitats: esports, música, ball, teatre, idiomes i activitats culturals. Això es tradueix en una integració contínua dels estudiants, que en la majoria dels casos formen uns forts llaços d’amistat que són vigents durant tota la vida.

Els col·legis són una comunitat que transcendeix el temps i l’espai, un grup d’extraordinari talent, transgeneracional, multidisciplinari i cooperatiu, lligat per uns vincles intangibles.

El bon rendiment acadèmic és condició necessària per a l’admissió i per a la permanència. Promovem la inserció al món laboral mitjançant la nostra xarxa d’antics col·legials i mentors, que ofereixen pràctiques i tutoritzen treballs de final de grau.

Durant l’estiu oferim les nostres habitacions als visitants de la ciutat, transformant l’escola en una residència que procura atendre les necessitats d’allotjament i manutenció.

NOTÍCIES

AGENDALeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>